Videoproduktioner och livestreams för företag och organisationer

Videoproduktioner och livestreams för företag och organisationer

By Josh Eriksson 0 Comment

Hur företag arbetar idag ser mycket annorlunda ut jämfört med hur det var endast för några år sedan. En stor skillnad vi ser är framförallt att många fler företag väljer att ta mer hjälp av internet än tidigare. Även om digitaliseringen fick sig en rejäl skjuts under pandemin, var det här en omställning som pågick redan innan dess.

Något vi ser mycket av idag är video i olika former. Det kan röra sig om marknadsföring, men även exempelvis live streamade webinarium.

Håll ditt företag ajour

Oavsett vilket typ av företag du driver behöver du anpassa dig till digitaliseringen. Något vi bland annat ser en hel del av idag är marknadsföring via live stream.

Marknadsföring innebär inte enbart reklam för att sälja en produkt eller en tjänst. Genom att ditt företag har synlighet online, kommer du att nå ut till fler. Du kan ta en titt här om du vill ha hjälp med att komma igång.

Rörlig bild för personligt varumärke

En anledning till att just video och rörlig bild växer är för att ett personligt varumärke blir allt viktigare. Idag vill vi veta vem som ligger bakom tjänsten eller produkten vi köper. Något som kommer fram tydligare videoformat.