Tillbehör till iPhone 12

Tillbehör till iPhone 12

By Josh Eriksson 0 Comment

Apples senaste telefon iPhone 12 presenterades 1klicka dig vidare här3 oktober 2020 och innebar nyheter som A14 bionic chip, skyddsglas i Ceramic Shield och stöd för 5G. Apple har dock plockat bort flera tillbehör som förut kom med i köpet, däribland laddare. Detta måste alltså införskaffas separat och därför kan det vara bra att ta en titt online på vad för praktiska laddare som finns idag. Här kan du satsa på en trådlös variant och få bort sladdar i hemmet en gång för alla.

Adapter och hörlurar

Till den senaste Iphone 12 finns det en stor mängd tillbehör att ta del av, några nödvändiga och andra som bra komplement. Macworld har listat de mest intressanta tillbehören i sin artikel. Till exempel finns det nu Copter glas för dig som vill hindra andra från att få insyn i din telefon. Iphone kommer numera utan ljudutgång varför antingen adapter eller trådlösa hörlurar kan vara värda att investera i.

Nya tillbehör

Genom ny teknik för Iphone 12 uppstår tillbehör som det kanske inte funnits behov av tidigare. Magsafe är ett nytt magnetiskt fäste på telefonens baksida som kan användas för att fästa andra tillbehör som väggfästen och kamerastativ. Det kan också användas för trådlös laddning, vilket du kan läsa mer om i Macworld.