Dagens tekniska prylar

Dagens tekniska prylar

By Josh Eriksson 0 Comment

Vi som idag har varit med ett tag har sett hur våra tekniska prylar har utvecklats. Den digitala utvecklingen är enorm och vi har långt ifrån sett slutet på detta. Dagens tekniska prylar kommer fortsättningsvis att utvecklas och det är spännande att få vara med om detta.

De smarta telefonerna

Mobiltelefonerna är något som de flesta är bekanta med. Här har utvecklingen gått med raketfart. På bara ett tiotal år så ser de helt annorlunda ut. De som minns kanske kommer ihåg då det enbart gick att ringa på en mobiltelefon. Utvecklingen gick till att kunna skicka SMS och senare MMS. Idag så är våra smarta telefoner som små datorer med allt vad det innebär. Vi kollar våra bankkonton och betalar räkningar på ett enkelt sätt.

Våra smarta hem

Mer och mer så blir våra hem smarta och allt går att styra via enhet i hemmet eller via våra smarta telefoner. Vi kan höja och sänka värmen i utvalda rum. Vi kan även tända belysning och låsa upp ytterdörren om sotaren ska in en viss tid på dagen. Har vi dessutom installerat larm med kameror så kan vi kolla så att barnen sitter och gör sina läxor eller annat som kan vara av intresse.