Dagens digitala utveckling inom industrisektorn

Dagens digitala utveckling inom industrisektorn

By Josh Eriksson 0 Comment

Industrin har kommit långt idag och är alltmer digitaliserad än vad det har varit tidigare. Men det finns fortfarande rum för förbättring. För dig som jobbar inom sektorn för exempelvis sågverk, limträfabriker och hyvlerier har tekniken kommit extremt långt!

Du som dagligen behöver se över de olika kvalitativa aspekterna i just din fabrik eller sågverk är mätinstrument A och O. Genom att använda dig av innovativa lösningar och maskineri kan du idag använda dig av en enda apparat. Tidigare har det varit flertalet maskiner och datorer som behövts för att mäta i processlinjerna. Idag finns allt-i-ett lösningar för dig som behöver mäta olika kvalitetsaspekter. Vanliga typer av egenskaper som dagens innovationer kan mäta i ett svep är densitet, ytfukt, styvhet och mycket mer.

Effektivisera mera

Att använda sig av en enda maskin som gör de olika svepen av mätningar är en sak. Men att koppla ihop maskineriet och apparaterna till ett pålitligt datasystem är minst lika viktigt. Att kunna se historiska data och pågående processer i realtid är extremt värdefullt. Dels finns det ett analytiskt värde men också ett sätt att kontrollera den dagliga driften på distans. Hitta lösningar för din industri och effektivisera din dagliga drift idag!