Roliga mobilspel 2019

Roliga mobilspel 2019

By Josh Eriksson 0 Comment

Vi spenderar allt mer tid med våra mobiltelefoner. Det är egentligen inte speciellt konstigt när man tittar på vad de faktiskt klarar av. Det var inte många år sen som mobiltelefonen endast var till för att ringa med, undantagen var ett till tre mobilspel som Snake eller liknande. Med tiden så har tekniken gjort enorma framsteg och våra mobiltelefoner är idag en självklar del i våran vardag, inte minst sett till underhållning. För dig som gillar att spela så finns det massor av spel att välja ibland, det finns nästan så mycket att det kan bli svårt att välja. För att göra det lite enklare tänkte vi tipsa om några av de bästa spelen för din mobil!

Super Mario Run

Detta spel är kanske inte någon nyhet för dig som har en iPhone eftersom att det släpptes för IOS under slutet av december förra året. Däremot så var det inte så längesen det släpptes för dig med en Android-enhet. Super Mario Run är ett relativt simpelt spel som kan liknas vid de äldre Mario-spelen där man endast behöver lyckas hoppa vid rätt tidpunkt för att ta sig igenom banorna. Enkelt, men roligt! Spelet går att ladda ner som en begränsad gratisversion där man får nöja sig med några få banor. Vill du ha fullversionen så kostar det 109 kronor.

8 Ball Pool

Detta spel är ingen nyhet för varken IOS eller Android, men tycker man om biljard så får man inte missa detta. Spelet är gratis och låter dig spela mot vänner men även slumpmässiga motståndare från hela världen. Vinner du dina matcher så går du upp i level och matchas sedan med motståndare baserat på din level. Det enda man bör ha i åtanke är att spelet inte fungerar utan en internetuppkoppling.

Minecraft Pocket Edition

Denna lista hade aldrig varit komplett utan att prata om Minecraft för mobiltelefonen. Spelet kostar 69 kronor, men det kan det mycket väl vara värt om man gillar att spela på telefonen. Få spel kommer att ge dig så mycket underhållning för pengarna eftersom att du kan utforma din egen värld och dessutom spela med dina vänner. Detta spel blir verkligen vad du gör det till!