Fixa din mobiltelefon

Fixa din mobiltelefon

By Josh Eriksson 0 Comment

Tidigare så har det varit svårt att kunna laga sin mobiltelefon själv. Dels så har det inte gått att få tag på delar för att kunna byta ut. Men också för att det kan ha varit för tekniskt avancerat att fixa sin egna mobil. Nu så kan du både köpa delar och se på youtubeklipp hur du exempelvis byter skärm eller någon annan del på telefonen.

Byt ut trasiga detaljer

Genom att skaffa dig de mobilreservdelar du behöver så kan du enkelt byta ut ett trasigt glas mot ett originalglas. Även nya batterier finns att köpa till de flesta modeller av telefoner idag. Om den börjar kännas lite seg och det är svårt att få batteriet att hålla laddning så kan det vara dags att byta ut det. Det finns youtubeklipp som beskriver hur du enklast byter ut exempelvis batterier eller glas. Även om man inte är mycket tekniskt bevandrad så ska det inte vara svårt att byta, lite tålamod så löser det sig.

Ta hand om din telefon

Att ta hand om sin telefon minimerar riskerna att något händer med den. Ett bra skyddsskal gör att man kanske inte behöver byta ut ett trasigt glas. Man kan även få batterier att räcka längre, ladda batteriet i rumstemperatur är något som rekommenderas. Inte för varmt eller för kallt är inget som är bra för batterier. Framförallt så arbetar utvecklarna för att skapa bättre batterier och vi kommer säkert få se betydligt bättre laddare och batterier i framtiden.